Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/3/1/mmj.be/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/e/3/1/mmj.be/httpd.www/templates/as002050/includes/includes.php on line 83 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/e/3/1/mmj.be/httpd.www/templates/as002050/includes/includes.php on line 83 Medisch Materiaal Jim - Koffers

Koffers

peli logo    Lifetime 660

Meer dan 30 jaar bewezen garantie!

Peli™ heeft het breedste gamma aan beschermingskoffers op de markt en lanceert voortdurend nieuwe modellen!

Betrouwbaarheid en functionaliteit zijn onze beweegredenen.

Materialen zoals polypropyleen-copolymeer zijn ontworpen om STERK en tegelijkertijd FLEXIBEL te zijn. Het resultaat: Peli-koffers asorberen externe impacten beter door de schok overheen het oppervlak te verspreiden. Hierdoor wordt de uitrusting in de koffer intact en functioneel gehouden.

Sterk en eenvoudig te openen tweestapsluitingen gemaakt uit ABS. En nog belangrijker, in lastige situaties zijn ze zand- en stofbestendig zoals geen enkele andere koffers op de markt..

Alle Peli-koffers zijn gecertificeerd in overeenkomst met de meest strenge en prestigieuze kwaliteitstesten, waardoor ze voldoen aan talrijke industriële, militaire en extreme sporteisen waaronder STANAG en IP.

Wij zoeken onophoudelijk naar nieuwe klantenbehoeften en noden om ze op de best mogelijke manier in te vullen.

Meer dan alleen koffers leveren, biedt PELI de klanten ook OPLOSSINGEN aan: we geven advies en ideeën voor betere toepassingen, suggesties om aan specifieke behoeften te voldoen, verschillende accessoires, enz., kortom, we leveren niet alleen koffers maar bieden volledige systeemoplossingen aan.

Peli™: Een sterk merk met en oor de steun van competente professionals.

Made in USA and Europe staat voor de hoogste garantie en de beste kwaliteit.

Onvoorwaardelijke garantie: dit is de sterkste garantie die een fabrikant kan aanbieden. Alle Peli-producten genieten voor-altijd garantie. Door de specifieke Europese richtlijnen mag Peli geen "levenslange" garantie aanbieden. Om ons echter wettelijk te houden aan die verbintenis verklaren we trots dat Peli-producten een onvoorwaardelijke garantie hebben. Deze producten zijn onderworpen aan strikte kwaliteitscontroleprocedures en Peli is in het bezit van het ISO 9001:2000-certificaat.

De merknaam Peli™ staat voor kwaliteit.

 

ONS AANBOD

peli logo

Koffers zijn met en/of zonder foam te verkrijgen. 

Beschikbaar in verschillende kleuren

View the embedded image gallery online at:
http://mmj.be/index.php/nl/aanbod/koffers#sigFreeId5b464e324f
 

 

logoSKB

View the embedded image gallery online at:
http://mmj.be/index.php/nl/aanbod/koffers#sigFreeId8c0be0c7da